Kristina Öhman – Medicinsk fotterapeut & massageterapeut.

Mitt namn är Kristina och det är jag som driver Polarhälsan. Jag jobbar både som medicinsk fotterapeut och massageterapeut. Med mitt arbete vill jag kunna hjälpa människor att förebygga och behandla eventuella problem som de har.

Till mig kan du vända dig ifall du vill ha en massage av fötter, underben eller hela kroppen. Om du vill fokusera mer på dina fötter erbjuder jag medicinsk fotvård. Mer om mina tjänster kan du läsa här.

Ni hittar mig i Hudiksvall på Tunbacka servicehus men jag vänder mig även till er i närliggande orter och städer, exempelvis Delsbo, Ljusdal och Iggesund med omnejd. Självklart välkomnar jag alla som är intresserad av att erhålla min hjälp med massage eller fotvård. Jag tar även emot remisser från Håstaholmens Hälsocentral.

Det kan vara värt att nämna att jag utöver svenska kan teckenspråk, vilket gör att jag även kan kommunicera med döva på ett smidigt och bra sätt.

Skulle du vilja veta mer om mig och arbetet jag utför är du varmt välkommen att ta kontakt med mig. Mer om tjänsterna kan du läsa här på hemsidan. Som sagt befinner jag mig i Hudiksvall men vänder mig även till er i bland annat Delsbo, Ljusdal och Iggesund med omnejd.

Kristina Öhman

Medicinsk fotterapeut & massageterapeut.

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Kontakta mig för frågor eller om du vill boka tid!

Håstaborgsgatan 1 
Tunbacka Sevicehus
824 43 Hudiksvall
polarhalsan@gmail.com
070-341 95 85