KONTAKTA MIG FÖR MEDICINSK FOTVÅRD OCH KLASSISK MASSAGE I HUDIKSVALL

På Polarhälsan i Hudiksvall kan du som kund välja mellan uppiggande behandlingar såsom klassisk massage och medicinsk fotvård. Samtliga behandlingar som jag erbjuder fokuserar först och främst på fötterna, med olika behandlingsområden. Utifrån dina behov och önskemål så väljer du helt fritt vad för typ av behandlingar du vill ha, behöver du rådfrågning så är du varmt välkommen att kontakta mig. De olika behandlingarna som du kan ta del av är bland annat fotvård som friskvård, medicinsk fotvård och klassisk massage.

Här kan du läsa mer om de tjänsterna som Polarhälsan kan erbjuda dig i Hudiksvall. Som medicinsk fotterapeut och massageterapeut kan jag erbjuda dig väl utformade behandlingar som inte bara behandlar befintliga problem utan som även förebygger. Låt mig ta hand om dina fötter på bästa sätt.

Du är varmt välkommen att kontakta mig för frågor eller om du vill boka tid.

Håstaborgsgatan 1 
Tunbacka Sevicehus
824 43 Hudiksvall
polarhalsan@gmail.com
070-341 95 85

Kristina Öhman

Medicinsk fotterapeut & massageterapeut.

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Kontakta mig för frågor eller om du vill boka tid!

Håstaborgsgatan 1 
Tunbacka Sevicehus
824 43 Hudiksvall
polarhalsan@gmail.com
070-341 95 85