KONTAKTA MIG FÖR MEDICINSK FOTVÅRD OCH MASSAGE I LJUSDAL

Här hos Polarhälsan kan du som befinner dig i Ljusdal ta del av ett par olika behandlingar inom medicinsk fotvård och massage. I samtliga behandlingar som jag erbjuder så ligger fokus främst på fötterna där jag bearbetar ett eller flera behandlingsområden. Du väljer själv vilken av behandlingarna du vill ha, helt utifrån dina behov och önskemål. Hos Polarhälsan kan du välja mellan bland annat medicinsk fotvård, fotvård som friskvård och massage.

Här kan du läsa mer om de behandlingar som Polarhälsan kan erbjuda dig i Ljusdal.

Du är varmt välkommen att kontakta mig för frågor eller om du vill boka tid.

Håstaborgsgatan 1 
Tunbacka Sevicehus
824 43 Hudiksvall
polarhalsan@gmail.com
070-341 95 85

Kristina Öhman

Medicinsk fotterapeut & massageterapeut.

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Kontakta mig för frågor eller om du vill boka tid!

Håstaborgsgatan 1 
Tunbacka Sevicehus
824 43 Hudiksvall
polarhalsan@gmail.com
070-341 95 85