Tjänster

Här hos Polarhälsan i Hudiksvall kan du som kund välja mellan ett par olika behandlingar. Samtliga behandlingar fokuserar främst på fötterna och har ett eller flera behandlingsområden. Du väljer själv vilken av behandlingarna du vill ha, utifrån dina behov och önskemål. De behandlingarna du kan välja mellan är bland annat medicinsk fotvård, fotvård som friskvård och massage. Majoriteten av behandlingarna fokuserar som sagt på fötterna men jag utför även behandlingar för andra delar på kroppen. Här nedan kan du läsa mer om de olika behandlingarna. Jag tar emot remisser från Håstaholmens hälsocentral.

Skulle du ändå vilja ha mer information om någon av mina behandlingar kan du kontakta mig. Du är även varmt välkommen att höra av dig till mig om du skulle vara intresserad av att boka en tid. Då jag befinner mig i Hudiksvall och har min mottagning på Tunbacka Servicehus, och vänder jag mig framförallt till er i närliggande områden och städer, såsom Ljusdal, Iggesund och Delsbo med omnejd.

Medicinsk fotvård

Medicinsk fotvård innebär både förebyggande fotvård som såväl konstaterade fotproblem. Efter ett skönt fotbad får du hjälp med dina förhårdnader, liktorn, hälsprickor, hälsporre (plantarfasciit) och/eller nageltrång. Du kan också få rekommendationer om skor eller skoinlägg och fotövningar.

Medicinsk fotvård och underbensmassage

Efter ett skönt fotbad klipps och slipas dina tånaglar, och du får hjälp med dina förhårdnader, liktorn, hälsprickor, och/eller nageltrång. Efter detta följer en skön underben- och fotmassage.

Fot och underbensmassage

Mjukar upp stel underbensmuskulatur och främjar cirkulationen i kroppens så kallad ”andra hjärta”. Piggar upp trötta och stressade fötter.

Klippning och putsning av tånaglar

Gäller behandling av friska naglar. Inkluderar behandling med nagelolja som stärker nageln och mjukar upp nagelbanden.

Korta behandlingar:

  • Nageltrång
  • Ortonyxi (nagelkorrigering)
  • Vårtbehanling 1-4 vårtor
  • Tejpning (plantarfasciit, hälsporre, stukning…)
  • Fotanalys
  • Artikulering – uppmjukning av dina tårleder (ev. kan operation undvikas)

Kristina Öhman

Medicinsk fotterapeut & massageterapeut.

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Kontakta mig för frågor eller om du vill boka tid!

Håstaborgsgatan 1 
Tunbacka Sevicehus
824 43 Hudiksvall
polarhalsan@gmail.com
070-341 95 85